BB Stockholm söker barnmorskor till Min Barnmorska BB Stockholm- Caseload midwifery

BB Stockholm söker barnmorskor till Min Barnmorska BB Stockholm- Caseload midwifery

Nu söker vi barnmorskor till vårdmodellen Min Barnmorska på BB Stockholm. Vi söker barnmorskor som brinner för personcentrerad vård och vill följa kvinnans väg under hennes graviditet, förlossning och eftervård.

Vill du vara med och skapa framtidens graviditets- och förlossningsvård tillsammans med oss på BB Stockholm?

Lockas du av tanken på en sammanhållen vårdkedja där våra barnmorskemottagningar och förlossningsavdelning ingår? Då kan du vara den vi söker!

BB Stockholm kommer starta  tilläggsuppdraget ”Sammanhållen vårdkedja under graviditet, förlossning och eftervård”. Det kallas i vissa sammanhang för Case Load och kan liknas vid Min barnmorska på Karolinska Huddinge som har haft stora framgångar och många nöjda familjer. Modellen innebär att ett team barnmorskor följer den gravida kvinnan hela vägen från inskrivning på barnmorskemottagning (BMM) till födsel och sedan efterkontroll på BMM.

En tydlig vision 

Vi på BB Stockholm arbetar med kvinnan i fokus utifrån våra värdeord respekt, engagemang och kvalitet. Våra värdeord genomsyrar vårt dagliga arbete. Vår gemensamma filosofi är att ge alla familjer förutsättningar för den bästa tänkbara starten på föräldraskapet. Om du känner igen dig, då förstår du arbetssättet på BB Stockholm och BB Stockholm Family. 

Vad får du av oss? En frisk arbetsplats

Vi bedriver en sammanhållen antenatalvård, förlossnings- och eftervård. Vi bistår vid ca 3650 födslar per år och våra medicinska utfall är bland de bästa i landet. Vi deltar i forskning samt utbildning av läkare och barnmorskor.

Min Barnmorska BB Stockholm

Vi planerar för två team med 4 barnmorskor i varje team. I teamet ansvarar man för kvinnan från inskrivning genom hela vården till eftervårdskontrollen. Båda teamen kommer att ansvara för totalt 320 kvinnor/år. Vi arbetar efter basprogram inom MHV samt regionala och lokala riktlinjer för BBS. Våra gravida kommer till oss genom remiss på grund av förlossningsrädsla och/eller bedöms ha ett särskilt behov av kontinuitet utifrån en eller flera socioekonomiska variabler som; utlandsfödd, arbetslös, ensamstående, mm.

Om tjänsten

Anställningen är tillsvidare som barnmorska på BB Stockholm med uppdrag i Min Barnmorska.

Vi kommer att starta med ett rullande fast schema på 8 veckor schemalagd tid på BMM BB Stockholm Family Kungsholmen och förlossningen på BB Stockholm. Under beredskapstiden tar du hand om den som föder, har kontakt med kvinnor i latensfas. I arbetet ingår även BB hemma-besök, telefonrådgivning, möten samt andra administrativa uppgifter. Vi planerar för handledning med psykolog regelbundet. Självklart ingår även fortbildning både inom mödrahälsovård och förlossningsvård.

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för kontinuitet och du som vill ha kvinnan i fokus. Det är viktigt att ha en empatisk förmåga och intresse för människan och allas olika behov. Du ska vara engagerad, flexibel och självständig med en vilja och önskan om att arbeta i team. Du har en god samarbetsförmåga med både kollegor som våra familjer. Du behöver även ha förmågan att prioritera.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi jobbar med löpande urval.

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad barnmorska sedan minst 2-3 år, B körkort. Du ska bo max 1 timmes bilresa från BB Stockholm/Danderyd

Meriterande: Tidigare erfarenhet av mödravård, förlossning och eftervård. Intresse för förlossningsrädsla, gärna utbildning i MI eller annan samtalsmetodik.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Vi tillämpar bakgrundskontroller. Intervjuer kan komma att ske fortlöpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag: 2024-01-31.

Maila din ansökan till

jobbannons@bbstockholm.se

Kontaktpersoner:

Maria Ahlbom Chefbarnmorska Min Barnmorska BB Stockholm

Maria.ahlbom@bbstockholm.se

Företrädare SRAT

Anna Öhman, anna.ohman@bbstockholm.se

HR

Tess Langemar

tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm/BB Stockholm Family

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning och cytologisk provtagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Prima Vård (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

Läs mer här!

Ledningsgrupp BB Stockholm

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm