BB Stockholm söker projektledare till spännande uppdrag!

BB Stockholm söker projektledare till spännande uppdrag!

Vill du vara med och skapa framtidens graviditets- och förlossningsvård tillsammans med oss på BB Stockholm?

Lockas du av tanken på en sammanhållen vårdkedja där våra fantastiska barnmorskemottagningar och förlossningsavdelning ingår? Är du självständig, driven och van att driva processer/projekt? Då kan du vara den vi söker!

BB Stockholm har ansökt om Regionens tilläggsuppdrag Sammanhållen vårdkedja under graviditet, förlossning och eftervård. Tilläggsuppdraget kallas i vissa sammanhang för Case Load och kan liknas vid projektet Min barnmorska på Karolinska Huddinge som har haft stora framgångar med många nöjda familjer. Modellen innebär att ett team barnmorskor följer den gravida kvinnan hela vägen från inskrivning på barnmorskemottagning (BMM) till födsel och sedan efterkontroll på BMM.

En tydlig vision 

Vi på BB Stockholm arbetar med kvinnan i fokus utifrån våra värdeord respekt, engagemang och kvalitet. Våra värdeord genomsyrar vårt dagliga arbete. Vår gemensamma filosofi är att ge alla familjer förutsättningar för den bästa tänkbara starten på föräldraskapet. Om du känner igen dig, då förstår du arbetssättet på BB Stockholm och BB Stockholm Family. 

Om tjänsten

Tjänsten som projektledare innebär att du planerar, organiserar och startar upp projektet med sammanhållen vårdkedja på BB Stockholm. Vi söker dig som är strukturerad och ser det administrativa arbetet som en naturlig del av arbetet. En visionär med känsla för BB Stockholm-modellen som tillsammans med teamet bygger upp den nya verksamheten.

Kvalifikationer

Legitimerad barnmorska. Tidigare projektarbete och förbättringsarbeten är meriterande, likaså vana av administrativt arbete och schemaläggning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till självständigt arbete likväl som samarbetsförmåga och flexibilitet. 

Anställningsform:

Projektanställning 1 år till att börja med. Möjlighet till fortsatt arbete inom vårdformen Case Load kan finnas.
Arbetstid per vecka: 40 timmar sysselsättningsgrad 100 %. 

Sista ansökningsdag: 2023-01-15
Tillträde: enligt överenskommelse. 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. 

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 
Välkommen att skicka din ansökan via mail till 

VD & Verksamhetschef

Åsa Wijkström

Tel: 070-7362505, asa.wijkstrom@bbstockholm.se

HR

Tess Langemar

tess.langemar@bbstockholm.se

Om BB Stockholm AB

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning och cytologisk provtagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Aleris AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm