För information om hur vi hanterar Covid-19, läs mer under Aktuellt på startsidan.

BB Stockholm söker chefsjuksköterska till BVC

ledningsgrupp

Ledningsgrupp BB Stockholm

BB Stockholm söker chefsjuksköterska till BVC

Vill du vara med och leda vår populära Barnavårdscentral på Kungsholmen?

Lockas du av tanken på en sammanhållen vårdkedja där våra fantastiska verksamheter som innehåller barnmorskemottagningar, förlossningsavdelning och barnavårdscentral ingår?

 Vår gemensamma filosofi är att ge den bästa tänkbara starten på föräldraskapet.  

Våra värdeord genomsyrar vårt dagliga arbete: Respekt, Engagemang och Kvalitet.

Om tjänsten:

Tjänsten som chefsjuksköterska innebär att du planerar och leder arbetet på BB Stockholm Family BVC och amningsmottagning. Vi bedriver verksamheten på uppdrag av Region Stockholm.

Om vår barnavårdscentral:

På vår mottagning på Sankt Eriksgatan arbetar du tillsammans med 10 sjuksköterskor, 1 undersköterska samt övriga samarbetspartners. Vi driver sedan 2020 BB Stockholms amningsmottagning och i samverkan med vår barnmorskemottagning och Stockholms stad bedriver vi också Innerstadens Familjecentral.

För att kunna ge bästa möjliga stöd till våra familjer ser vi att verksamhetsutveckling i stort och smått behöver finnas med oss i vardagen, och i denna tjänst har du stor möjlighet att tillsammans med dina medarbetare driva denna utveckling!

Om dig:

Du är Barnsjuksköterska alt. distriktssköterska med erfarenhet av ledarskap och gärna från ett ledarskap på en barnavårdscentral.

Vi ser våra medarbetare som företagets absolut viktigaste tillgång, och att leda och stödja varje enskild medarbetare och ge dem möjlighet att utvecklas är som chef för BVC din drivkraft.

Då du kommer att ha både budget- och personalansvar behöver du ha förmågan att kunna se hur perspektiven medarbetare, verksamhet och ekonomi samverkar i en helhet.

Att ha ett gott bemötande i kontakten med medarbetare, familjer och samarbetspartners ser du som självklart. Du har lätt för att kommunicera, skapa relationer och är prestigelös och lyhörd.

Ensam är INTE stark och i detta arbete har du stöd av din verksamhetschef, dina chefskollegor i operativ och strategisk ledningsgrupp, HR, controller, löneassistent, samt IT/digitaliserings-specialister.

Uppdraget är fördelat mellan både kliniskt och administrativt arbete.

Om du är intresserad av att bli en av oss, kontakta:

Verksamhetschef Åsa Wijkström tel. 070-7362505 asa.wijkstrom@bbstockholm.se

HR Tess Langemar tess.langemar@bbstockholm.se

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Övrig information
  • Tillsvidareanställning 40 timmar/ vecka. Vi tillämpar sex mån provanställning samt bakgrundskontroll
  • Sista ansökningsdatum: 2022-04-19
  • Behörighet - barnsjuksköterska alt distriktssköterska
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Individuell lönesättning
  • Kollektivavtal Vård och Omsorg bransch E
  • Friskvårdsersättning
Om BB Stockholm AB

BB Stockholm bedriver verksamhet inom hälso- och sjukvård under graviditet, barnafödande och barnhälsovård, preventivmedelsrådgivning, cytologisk provtagning samt en ungdomsmottagning. Vår slutenvård är belägen på Danderyds sjukhus. Våra mottagningar finns på Kungsholmen, i City, i Sickla och på Ekerö. Patienter och nyblivna föräldrar har ett stort inflytande på vården. Vår övergripande strategi är att hälso- och sjukvård ska bedrivas med respekt, engagemang och kvalitet. Medarbetarna i vårt företag är vår absolut största tillgång. Barnbördshuset Stockholm AB/BB Stockholm är ett delägt dotterbolag till Aleris AB (51 %) och Danderyds sjukhus AB (49 %).